Genoptræning og Holdoversigt


Vidste du? Vidste du? At der er dokumenteret effekt af træning kombineret med individuel behandling hos fysioterapeuten = hurtigere smertelindrende effekt + hurtigere tilbage til normal funktion.

Holdtræningen foregår på små hold, hvor der bliver taget udgangspunkt i den enkelte.
 
"Træning" er en meget vigtig del af vores behandling, da vi går ind for en "aktiv" behandling. Genoptræningen af en skade kan foregå på hold sammen med en fysioterapeut.


Skulderhold

sample photo

Her er der fokus på korrekt udførte skulderøvelser - med den belastning der passer til din skulders styrke og smerteniveau. Man veksler mellem øvelser, der sætter fokus på styrken i rotator cuff'en (de 4 skulderled styrende muskler) og øvelser, hvor der er fokus på styringen af skulderbladet.

Læs mere

Knæhold

sample photo

Er du blevet opereret i dit knæ f.eks. med et nyt korsbånd eller fjernet noget af din menisk, kan du begynde på et knæhold lige så snart din fysioterapeut tillader det. Der vil være fokus på korrekt udførte knæøvelser - med den belastning der passer til dit knæ's styrke og smerteniveau. 

Læs mere

Ryghold

sample photo

Rygholdet henvender sig til patienter både med akutte og langvarige rygproblematikker, hvor smerter stadig kan forekomme. Målet er at komme tilbage til en dagligdag uden smerter.

Læs mere


Varmtvands træning

sample photo

Med vandets modstand og diverse redskaber trænes der på at øge muskelstyrken i hele kroppen. Der bliver taget udgangspunkt i FysioPilates, hvor stabilitetstræning samt balancetræning er en stor del af udbyttet.

Læs mere

Børn med leddegigt

sample photo

Bassintræning udgør en vigtig del af behandlingen af børn og unge med leddegigt. Bassintræning virker både smertelindrende og muskelstyrkende.

Læs mere

Neurologiske hold

sample photo

Der er flere forskellige hold tilbud til patienter med f.eks. Sclerose, Parkinson, neurologiske lidelser, polio samt store erhvervede neurologiske lidelser. De fleste har mulighed for gratis at gå til holdtræning.

Læs mere


Gigthold

sample photo

Hvis du har gigt er det vigtigt at være fysisk aktiv, hos os kan du komme og træne under kyndig vejledning. Stærke muskler beskytter dine led og mindsker de gener og smerter, som følger med din gigt.

Læs mere

Slidgigt i knæ og hofte

sample photo

Holdtræning med henblik på at lindre symptomerne fra slidgigt i knæ og hofte baseret på konceptet GLA:D – ”Godt liv med Artrose i Danmark” .

Læs mere

FysioPilates

sample photo

Gennem Pilatestræningen vil du få en smidigere krop, lære at anvende dine muskler og led korrekt og herved opnå en hensigtsmæssig kropsholdning og større kropsbevidsthed.  

Læs mere


Bækkenbundstræning

sample photo

Træningen er funktionel og rettet mod øget kropsbevidsthed, styrke, udholdenhed og koordination af bækkenbunden og de muskler der påvirker bækkenbundens funktion. Herudover indgår der undervisning om inkontinens, årsager til inkontinens samt rådgivning om gode vaner.

Læs mere

Graviditetspilates

sample photo

Få mere velvære under din graviditet og bliv klar til fødslen og tiden herefter ved at træne pilates. Træningen vil være tilpasset den gravide krop og sætte fokus på de belastede områder som baller, lænden, fødder, øvre ryg og bækkenbunden.

Læs mere

Efterfødselstræning

sample photo

Efter fødsel og graviditet er det vigtigt at få en god genoptræning. En del muskler er blevet slappe og nogle andre spændte. Din krop har ændret sig og derfor er det vigtigt at få en god kropsbevidsthed gennem koordination, balance, vejrtrækning og stabiliserende øvelser. 

Læs mere


Mindfulness

sample photo

Timen indeholder teori, vejrtrænings-teknikker, lette yogaøvelser samt mindfulnessøvelser. Det du vil opnå, er bedre kropsbevidsthed samt øvelse i at være tilstede i nuet og forstå sammenhængen mellem psyken og kroppen.

Læs mere

Yoga hold

sample photo

Der vil blive taget udgangspunkt i Hatha flow. Flow Yoga er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i et flow. Vi glider fra yogastilling til yogastilling med få pauser i løbet af timen

Læs mere

Superviseret løbehold

sample photo

Op mod halvdelen af nybegynderløbere får skader inden for det første år – typisk i knæ, underben og fødder. Derfor tilbyder RO’s Fysioterapi "Superviseret løbetræning".

Læs mere