Er du vores nye kollega?
Vi søger en fysioterapeut som indlejer på ydernummer


Fysioterapeutstillingen er som selvstændig indlejer på ydernr. under 30 timer + evt. omsætning uden for sygesikringen. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med høj faglighed med mange forskellige patientgrupper. Vi er i konstant udvikling og stræber hele tiden på at yde den højeste kvalitet af fysioterapi.

Vi sætter fællesskabet højt og sparrer med hinanden i hverdagen. RO’s Fysioterapi har et rigtigt godt renommé! Vores patienter søger klinikken specifik, da de er blevet anbefalet vores klinik. Vores fysioterapeuter har forskellige specialer, som vores patienter søger. Du behøver ikke at have et speciale, men du må meget gerne have et område du brænder for inden for fysioterapien.

Arbejdsopgaver:

Vi søger en fysioterapeut, som:

Hvem er vi:

Vi ligger i hjertet af Roskilde – lige på gågaden. Klinikkens rammer er 6 lukkede behandlingsrum, vi har en sal til holdtræning og et rum til træningsmaskiner. Vi er 2 ejere af klinikken, som begge dagligt har patienter. Derudover er der 3 fysioterapeuter som fast er på klinikken hver dag. Yderligere er der en fys. som er 2 dage på klinikken. Vi har fysioterapeutstuderende som står for massage. Vi har også en mobilfysioterapeut tilknyttet klinikken. Vi har en fantastisk sekretær som holder styr på os alle og patienterne! Hun ydere en stor hjælp med booking og afregning. Vi bestræber os på at holde fælles frokost hver dag. Vi har et ugentligt frokost/klinikmøde. Vi afholder hver 6. uge en workshop. Vi har minimum 2 sociale personalearrangementer om året.


Hvornår

Vi søger en fysioterapeut med tiltrædelse snarest muligt.

Vi venter gerne på den helt rigtige nye kollega.

Frist for ansøgning

Send din ansøgning med CV til simon@rosfysioterapi.dk så hurtigt som muligt, da der løbende vil blive afholdt ansættelsessamtaler.

Dog senest 28. september 2023

Kontakt

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Simon Hagbarth på mail simon@rosfysioterapi.dk


Download jobopslaget som pdf-fil