Vi er en klinik med mange specialer

Vores dygtige fysioterapeuter har forskellige specialer som fx Skulder/albue/hånd, Børnefysioterapi, Sportsfysioterapi, knæ, fod, hofte, ryg og nakke. Vi kan derfor hjælpe dig til et effektivt forløb. Vi tager hånd om hele dit behandlingsforløb, både individuelle behandlinger og genoptræning på hold.


Skulderklinik

Simon Hagbarth er specialist i skuldre / albue og hånd. Han har over 20 års erfaring med at behandle skuldre. Han ser over 60 forskellige skulder-problematikker hver uge!

Læs mere om Skulderklinikken

Børneklinik

Børneklinikken tager sig af  børn med børneleddegigt, samt børn med hovedpine. ”Motorisk usikre børn” vil blive testet og specifikt stimuleret på det motoriske niveau, de er på.

Læs mere om Børneklinikken

Rygklinik

Rygklinikken kombinerer mange års erfaring og den nyeste forskning for at sikre vores patienter får den bedst mulige behandling, så de kan komme deres smerter til livs.

Læs mere om Rygklinikken

Sportsklinik

Hvad enten du er motionist eller eliteidrætsudøver, eller midt imellem og har du fået en akut skade eller generes du af en overbelastningsskade, så kan RO's Fysioterapi hjælpe dig.

Læs mere om Sportsklinik


Kvindeklinik

Fysioterapeut Louise Nielsen har taget en efteruddannelse i inkontinens, derfor kan hun hjælpe dig med fx. at kunne holde på vandet!

Læs mere om Kvindeklinikken

Hofte/bækkenklinik

Smerter i og omkring bækkenet kan være udløst af flere forskellige årsager. Det kan stamme fra hofterne eller ryggen. Det er derfor vigtigt med en grundig fysioterapeutisk undersøgelse.

Læs mere om hoften og bækkenet

Knæklinik

Ondt i knæet? Hvad enten dine knæsmerter drejer sig om slidgigt, menisk- og bruskskader eller mere komplicerede korsbånds- og ledbåndsskader, er du i professionelle hænder hos klinikkens knæspecialister.

Læs mere om knæklinikken

Fodklinik

Smerter i foden/anklen opstår tit i forbindelse med idrætsudøvelse. Vores erfarne specialister kan stille en præcis diagnose.

Læs mere om fodklinikken